Το άσπρο , το πράσινο και το μαύρο τσάι προέρχονται από το ίδιο φυτό, Camelia Sinensis. Οι βασικές τους διαφορές προσδιορίζονται από τα μέρη του φυτού που συλλέγονται και τον τρόπο επεξεργασίας τους.
Δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα αναλυτικά τη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας του τσαγιού. Ακόμη δείτε και τους νέους καταλόγους μας με τις ποικιλίες τσαγιού που διαθέτουμε και τα είδη προετοιμασίας και σερβιρίσματος που θα κάνουν τη διαφορά στην απόλαυση του τσαγιού σας.
Διαλογή
καθάρισμα
Αποξήρανση
Ασπρο τσάι
Διαλογή
καθάρισμα
Επεξεργασία στον ατμό ή σε υψηλή θερμοκρασία
Αποξήρανση-
Πράσινο τσάι
Διαλογή
καθάρισμα
Ελαφρύ κοσκίνισμα
Ελαφρά ζύμωση
Επεξεργασία σε υψηλή θερμοκρασία
Πλήρης αποξήρανση
Τσάι OOLONG
Διαλογή
καθάρισμα
Τύλιγμα ή τεμαχισμός φύλλων
Πλήρης ζύμωση
Επεξεργασία σε υψηλή θερμοκρασία
Μαύρο τσάι
Camelia Sinesis
Νέοι κατάλογοι με τις ποικιλίες τσαγιού & τα είδη προετοιμασίας και σερβιρίσματος
Copyright Bacharia kai Votana 2012
Κατάστηματα: 1) Ίδης 19 (Μεϊντάνι) | 2) Αργυράκη 16, Ηράκλειο-
Τηλ. 2810-
Οι συνεργάτες μας :
Μπαχαρικά για φαγητό |
μπαχαρικά για γλυκό |
Μαστίχα Χίου |
Βότανα για μαγειρική |
Βότανα για ρόφημα |
Συνταγές με αιθέρια έλαια |
Βιολογικά προϊόντα |
Ζυμαρικά-όσπρια-άλευρα |
Αλόη |
Προιόντα από χαρούπι |
Μελισσοκομικά προϊόντα Κρήτης |