Τα βότανα συνήθως προστίθενται στην κατσαρόλα την ώρα του μαγειρέματος.Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να συμπεριληφθούν στο πιάτο μας.Για παράδειγμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο ή βούτυρο αρωματισμένο, ξύδι, σάλτσες, αλεύρι, τυρί ή αλάτι αρωματισμένο ακόμη και ζάχαρι αρωματισμένη για τα γλυκά.
Ακόμη και σαν ρόφημα όμως , αφού το ρόφημα από βότανα δεν περιέχει καφεΐνη και έχει τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων από τα οποία παρασκευάζεται. Στις παρακάτω κατηγορίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποια βότανα προορίζονται για μαγειρική και ποια για ρόφημα.
Copyright Bacharia kai Votana 2012
Κατάστηματα: 1) Ίδης 19 (Μεϊντάνι) | 2) Αργυράκη 16, Ηράκλειο-
Τηλ. 2810-
Οι συνεργάτες μας :
Μπαχαρικά για φαγητό |
μπαχαρικά για γλυκό |
Μαστίχα Χίου |
Βότανα για μαγειρική |
Βότανα για ρόφημα |
Συνταγές με αιθέρια έλαια |
Βιολογικά προϊόντα |
Ζυμαρικά-όσπρια-άλευρα |
Αλόη |
Προιόντα από χαρούπι |
Μελισσοκομικά προϊόντα Κρήτης |