Τα πάντα για το Τσάι

  Το άσπρο , το πράσινο και το μαύρο τσάι προέρχονται από το ίδιο φυτό, Camelia Sinensis. Οι βασικές τους διαφορές προσδιορίζονται από τα μέρη του φυτού που συλλέγονται και τον τρόπο επεξεργασίας τους.

  Δείτε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα αναλυτικά τη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας του τσαγιού. Ακόμη δείτε και τους νέους καταλόγους μας με τις ποικιλίες τσαγιού που διαθέτουμε και τα είδη προετοιμασίας και σερβιρίσματος που θα κάνουν τη διαφορά στην απόλαυση του τσαγιού σας.

Διαλογή

καθάρισμα

Αποξήρανση

Ασπρο τσάι

Διαλογή

καθάρισμα

Επεξεργασία στον ατμό ή σε υψηλή θερμοκρασία

Αποξήρανση- τύλιγμα φύλων

Πράσινο τσάι

Διαλογή

καθάρισμα

Ελαφρύ  κοσκίνισμα

Ελαφρά ζύμωση

Επεξεργασία σε υψηλή θερμοκρασία

Πλήρης αποξήρανση

Τσάι OOLONG

Διαλογή

καθάρισμα

Τύλιγμα ή τεμαχισμός φύλλων

Πλήρης ζύμωση

Επεξεργασία σε υψηλή θερμοκρασία

Μαύρο τσάι

Camelia Sinesis

Νέοι κατάλογοι με τις ποικιλίες τσαγιού &  τα είδη προετοιμασίας και σερβιρίσματος

      Ποικιλίες τσαγιού

Αρχική
Τα πάντα για τα μπαχαρικά και τα βότανα…

Copyright Bacharia kai Votana 2012

Κατάστηματα: 1) Ίδης 19 (Μεϊντάνι)  |  2) Αργυράκη 16, Ηράκλειο-Κρήτη

Τηλ.  2810-221039 , 2814-001118 | email : info@bacharia.gr


Οι συνεργάτες μας :